General Terms and Conditions

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle tranascties die online worden gesloten met Early Days. Gelieve deze zorgvuldig te lezen alvorens u een bestelling plaatst.

 

1. Bedrijfsgegevens

Early Days
Patrijzenlaan 16
2970 Schilde
info@earlydayscollection.com
0696.715.762

 

2. Prijs

Alle vermeldde prijzen zijn aangegeven in EURO en altijd inclusief BTW. Vervoers- of verzendingskosten worden apart aangerekend en zijn altijd ten koste van de koper, tenzij anders vermeld. Deze prijzen kunt u raadplegen bij de subcategorie ‘ Shipping and returns’. De op de overeenkomst toepasselijke prijs is de prijs die van kracht is op het moment van de geregistreerde bestelling en zoals die op dat ogenblik op de website is aangegeven. De prijs duid enkel op het omschreven artikel. De bijhorende foto’s zijn decoratief en kunnen artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

 

3. Betaling

De betaling gebeurd elektronisch. Dit via de betalingssystemen van Bancontact, Paypal, MasterCard, Visa of KBC payment button. De finale aankoop komt tot stand wanneer wij een bevestiging krijgen van uw betaling, tot dan blijven de artikelen eigendom van Early Days.

 

4. Levering

De levering gebeurt na ontvangst van betaling, dit na maximum 30 dagen. De leveringen gebeuren via Bpost en Post NL, deze hebben een leveringstermijn van 3 a 4 werkdagen in België en Nederland. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of verloren paketten bij de koerierdienst. Kosten kunnen verschillen per levering. Vanaf een bestelling van 100 EURO rekenen wij geen leveringskosten aan voor leveringen binnen België en Nederland, heeft u een bestelling van minder dan 100 EURO worden volgende kosten in rekening gebracht ;

- Leveringen binnen België 5,95 EURO

- Leveringen in Nederland 6,95 EURO

- In de rest van de EU verschillen deze leveringskosten van land tot land, voor meer info hieromtrent kan u ons contacteren via info@earlydayscollection.com

 

5. Returns

U heeft het recht op ruilen bij niet gebruikte, of niet gedragen producten en kleding. De etiketten van het merk + Early days etiketten mogen niet van de kledij afgehaald of gescheurd zijn. Vanaf wij merken dat er schade is aan een teruggezonden product ( evenals vuil of duidelijk gedragen ) , hebben wij het recht dit artikel niet te accepteren. Zoniet wordt het volledig bedrag van de geretourneerde producten ( exclusief de verzendkosten, deze zijn voor rekening van de klant ) binnen de 14 dagen teruggestort op uw rekening.
Items aangekocht in de solden worden niet gerouterneerd.

 

6. Early Days Pick Up Point Returns

U ontvangt een mail wanneer de aangekochte items klaarliggen voor ophaling. Vanaf dit moment gaan de 14 dagen ruilrecht in. Indien deze langer bij het pick up point liggen dan 14 dagen kunnen deze niet meer geruild worden.

 

 7. Privacy

Persoonlijke gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor marketing doeleinden van Early Days en worden niet doorgegeven aan andere partijen.